Sunday, October 10, 2010

For The Sake of seeking Knowledge

10/10/10
tarikh keramat bg kebanyakkan org yg mau kawen.
kwn ak pn ade yg plih tarikh ni utk melangsung perkahwinna diorg...
congrates my fren, HASEENA!

haha, dlm org lain dok sibuk kawen dan meng'enjoy'kan diri di pagi minggu yg indah ni..
aku dan saidah (teman baru yg kukenali)
telah pn meng'gatal'kan diri dgn menjoinkan diri kami ke dalam
robotic workshop for beginner!
haha, demi sebuah ilmu dan pengetahuan
aku gagahkan diri utk tidak pulang ke rumah (haha...I miss my tv~)
dan menghadirkan diri ke kelas tersebut selama 4 hari mggu termasuk yg hari ni.
dlm erti kate yg lain... ak da x blik uma 3 mggu da ni oi!!

berikut adalah captured moment yg sempat dirakam pd hari ini..:


saya dan cik saidah (cik akak ni la yg ngajak saya..~)


muke puas hati coding da siap! haha, menci la coding-coding ni~


TADA...~
ni le kete'ye! haha, the main feature tu ha... ttup botl kale pink! pompuan sungguh.. ngaa~
tali berserabut habis!


pandangan dr Bun...tet!. dr belakang..
bmbung tu idea saidah la tu~

disebabkan hnye dua grup je yg memunculkan diri...
yg lain tah ilang ke mne tah (foreigner2 tu g enjoy time square KOT?? haha)

maka, probability utk grup kitorg menang telah ditingkatkan kepada 50%!
setelah tiga kali pusingan.. maka, kami pn telah berjaya mengeluarkan kerete diorg dr gelanggang sbyk 2 kali.

[silap strategi mse pusingan pertama tu...aiyak!]

walaupun cik saidah tidak ade swktu persaingan itu berlaku (sbb g knduri haseena),
terima kasih cik kak!
terima kasih juga pada sahabat2 yg lain di dlm autonomous lab tersebut.

satu pengalaman baru, walau sedikit... tetap saya hargai dan nikmati~

4 comments:

  1. hehehhe..ak nmpak ko usung hamper td..menang x??

    ReplyDelete
  2. wuuuaaahhh!!!blog ade dendalion terbang2!!!nak3!!!

    ReplyDelete
  3. --> wani, nmpk aku usung bkn nk tolong?
    haha~

    --> cik demok mauk?
    ko tkn je kt dandelion yg terbg2 tu, nnt die
    linkkn ko...~

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhh
    cek parhin bile anda join ini
    robot2 BAGOS2!!!!

    ReplyDelete